Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Start AIO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Start AIO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Start AIO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului Start AIO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Start AIO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul,┬áStart AIO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul StartAIO.ro este detinut de catre STARTUP AIO SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.startaio.ro sunt produse si comercializare de StartUP AIO SRL.Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Echipa startAIO are ca obiectiv ca fiecare cursant să fie mulţumit de achiziţia făcută, dar susţinem în continuare că totul depinde de eforturile depuse de dumneavoastră pentru a pune în practică toate strategiile expuse în curs.

Oferim returnarea contravalorii cursului achiziţionat în termen de 15 zile, doar dacă mai puţin de 40% din totalul materialului prezentat a fost vizionat. (startAIO poate verifica nivelul de parcurgere al fiecărui cursant)

Pentru retur contacta┼úi┬á admin@startaio.ro . Solicitarea trebuie realizat─â ├«n maxim 15 zile de la achizi┼úionare ┼či s─â cuprind─â imagini cu c├ót la sut─â din tematic─â a┼úi parcurs, ├«n caz contrar ea nu va fi ├«nregistrat─â.

*Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.